ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το αντικείμενό μας
Η εταιρεία Π&Τ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ είναι υπεύθυνη για την οργάνωση, τη εύρυθμη λειτουργία και τον έλεγχο του Εnersize Basketball Center, ώστε όλοι να απολαμβάνουν υψηλές υπηρεσίες στον χώρο της άθλησης, της διασκέδασης και της εκπαίδευσης.

Το όραμά μας
Επιδίωξη της Π&Τ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ είναι η ενδυνάμωση της συλλογικής συνείδησης των φορέων που πλαισιώνουν τον χώρο του αθλητισμού, όπως Τοπική Αυτοδιοίκηση, Επαγγελματικοί Σύλλογοι και κυρίως τον χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Το όραμα των ανθρώπων της εταιρείας είναι ο αθλητισμός να ενταχθεί στην καθημερινότητα όλων μας, ώστε να δούμε τη ζωή μας να αναβαθμίζεται και να γίνεται καλύτερη.

Η αποστολή μας
Η αποστολή της εταιρείας στηρίζεται στις αρχές της ενεργούς και ποιοτικής δράσης στον χώρο του αθλητισμού, καθώς και στην αρχή της ευθύνης δημιουργίας αθλητών με χαρακτήρα και ήθος μέσα από τις Ακαδημίες μας.

Οι άνθρωποι μας
Η εταιρεία είναι στελεχωμένη με ανθρώπους ικανούς και εξειδικευμένους στο management αθλητικών δραστηριοτήτων και στην δημιουργική απασχόληση παιδιών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.